Saucijs UNIQ

Saucijs Uniq bij Maker Faire Delft

Saucijs Uniq is een duurzaam foodproject dat begon als een minor opdracht van Willemijn en Kirsten, twee ondernemende studenten. Geïnspireerd door het overschot aan wilde ganzen in Nederland, hebben ze een premium borrelbite ontwikkeld op basis van duurzaam wild, in drie verschillende smaken. Saucijs Uniq biedt de meest rijkelijk gevulde borrelbites en is de perfecte toevoeging op elk borrelmoment. Willemijn en Kirsten presenteren hun product op diverse locaties, waaronder de Maker Fair, waar je hun creatieve duurzame initiatief kunt proeven.

Picture of Kirsten

Kirsten

Maakt gansrijke marketing materialen voor Saucijs UNIQ

Wild voor iedereen

We leveren door heel Nederland

Goed nieuws voor borrel- en snackliefhebbers in Nederland! Saucijs UNIQ levert haar smaakvolle borrelbites, gemaakt van duurzaam wild ganzenvlees, door het hele land. Zo kun je overal genieten van onze ambachtelijk gebakken bladerdeeg hapjes. Bestel nu en ervaar zelf waarom Saucijs UNIQ zo uniek is!

Evenement

Bij een bedrijfsfeest, bruiloft, of verjaardagsfeestje, is dit de perfecte duurzaam geproduceerde bite.

Horeca

Serveer onze borrelbites aan jouw gasten en laat ze genieten van een smaakvol en verantwoord hapje.

Ideaal op het terras

Lekker bij een glaasje wijn.

Tip!

Perfectionering van smaak en sensatie

De fijnproevers zegen:

Maarten Crum
Maarten Crum

Manager Werving Instroom & Relatiebeheer, Hogeschool Inholland (Delft)

Het idee achter Saucijs UNIQ spreekt mij enorm aan; het draagt bij aan de (duurzame) oplossing voor een probleem. Bovendien vind ik de bites erg smaakvol en bijzonder. Het is ‘weer eens iets anders’. Tot slot ben ik supertrots dat het bedrijf is voortgekomen uit de opleiding Food Commerce and Technology van Hogeschool Inholland.

Joey van Osch
Joey van Osch

Product Ontwikkelaar en Horeca Manager

Het achterliggende idee van Saucijs UNIQ (SU) is natuurlijk fantastisch! Door gebruik te maken van het vlees van wilde ganzen (die overlast verzoorzaken in Nederland) zet SU zich in voor een duurzamere wereld. Naast het duurzame aspect is het bij voeding ook van belang dat het smaak heeft! En ik kan je vertellen (als een van de ‘’proefkonijnen’’): ‘’SU heeft een lekkere, maar toch ook unieke smaak weten te creëren, waarbij de smaak van het brood en de smaak van het vlees goed tot hun recht komen. De unieke smaak die is gecreëerd, lijkt me goed, omdat men zo toch het onderscheid kan ervaren tussen gewoon vlees of duurzaam ganzenvlees.