Saucijs UNIQ

Geweldig nieuws voor Saucijs UNIQ

Attentie voor alle borrelgenieters! Saucijs UNIQ is nu verkrijgbaar bij QSTA.

QSTA B.V. is een vooraanstaand online groothandelsplatform dat bekend staat om zijn uitgebreide assortiment aan hoogwaardige lokale producten voor de horeca. Als onestopshop biedt QSTA foodprofessionals 24/7 toegang tot een breed scala aan versproducten van lokale telers en producenten. Hun innovatieve platform maakt het gemakkelijk om bijzondere producten snel te bestellen en geleverd te krijgen.

De samenwerking tussen Saucijs UNIQ en QSTA is een natuurlijke match. Saucijs UNIQ streeft ernaar om heerlijke en duurzame snacks aan te bieden, en de focus van QSTA op lokale en hoogwaardige producten sluit naadloos aan bij deze missie. De samenwerking biedt een uitgelezen kans om de producten van Saucijs UNIQ breder beschikbaar te maken en zo een grotere impact te hebben op het bevorderen van duurzaam eten en genieten.

En goed nieuws voor alle thuisgenieters: QSTA is niet alleen voor horecaondernemers. Je kunt ook gewoon een doosje Saucijs UNIQ voor thuis bestellen, perfect voor bij de borrel!

Bekijk onze pagina ‘Verkrijgbaar bij’, of bestel hier onze heerlijke borrelbites: https://rebrand.ly/bestelSaucijsUNIQ

Bereid je voor om jouw borrelervaring naar een hoger niveau te tillen met de heerlijke en duurzame borrelbites van Saucijs UNIQ. Laten we samen elk moment smaakvoller en duurzamer maken!

Picture of Kirsten

Kirsten

Maakt gansrijke marketing materialen voor Saucijs UNIQ

Wild voor iedereen

We leveren door heel Nederland

Goed nieuws voor borrel- en snackliefhebbers in Nederland! Saucijs UNIQ levert haar smaakvolle borrelbites, gemaakt van duurzaam wild ganzenvlees, door het hele land. Zo kun je overal genieten van onze ambachtelijk gebakken bladerdeeg hapjes. Bestel nu en ervaar zelf waarom Saucijs UNIQ zo uniek is!

Evenement

Bij een bedrijfsfeest, bruiloft, of verjaardagsfeestje, is dit de perfecte duurzaam geproduceerde bite.

Horeca

Serveer onze borrelbites aan jouw gasten en laat ze genieten van een smaakvol en verantwoord hapje.

Ideaal op het terras

Lekker bij een glaasje wijn.

Tip!

Perfectionering van smaak en sensatie

De fijnproevers zegen:

Maarten Crum
Maarten Crum

Manager Werving Instroom & Relatiebeheer, Hogeschool Inholland (Delft)

Het idee achter Saucijs UNIQ spreekt mij enorm aan; het draagt bij aan de (duurzame) oplossing voor een probleem. Bovendien vind ik de bites erg smaakvol en bijzonder. Het is ‘weer eens iets anders’. Tot slot ben ik supertrots dat het bedrijf is voortgekomen uit de opleiding Food Commerce and Technology van Hogeschool Inholland.

Joey van Osch
Joey van Osch

Product Ontwikkelaar en Horeca Manager

Het achterliggende idee van Saucijs UNIQ (SU) is natuurlijk fantastisch! Door gebruik te maken van het vlees van wilde ganzen (die overlast verzoorzaken in Nederland) zet SU zich in voor een duurzamere wereld. Naast het duurzame aspect is het bij voeding ook van belang dat het smaak heeft! En ik kan je vertellen (als een van de ‘’proefkonijnen’’): ‘’SU heeft een lekkere, maar toch ook unieke smaak weten te creëren, waarbij de smaak van het brood en de smaak van het vlees goed tot hun recht komen. De unieke smaak die is gecreëerd, lijkt me goed, omdat men zo toch het onderscheid kan ervaren tussen gewoon vlees of duurzaam ganzenvlees.