Saucijs UNIQ

Drie Jaar Groei en Succes: Een Terugblik op Saucijs UNIQ na Ecotrophelia

Een Succesvol Begin

Drie jaar geleden nam Saucijs UNIQ deel aan Ecotrophelia, een prestigieuze voedselinnovatiecompetitie. Dit was een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf en vormde het startpunt van een indrukwekkende groeireis. Sinds die tijd heeft Saucijs UNIQ zich ontwikkeld tot een bloeiend bedrijf dat bekend staat om zijn focus op duurzaamheid en kwaliteit.

Innovatieve Samenwerkingen

Een van de grootste veranderingen sinds Ecotrophelia is de samenwerking met een nieuwe bakker. Deze samenwerking heeft Saucijs UNIQ in staat gesteld om de productie van hun borrelbites te verfijnen. Met verbeterde recepturen en aandacht voor ambacht en zorg, zijn de smaak en textuur van de producten naar een hoger niveau getild. Bovendien maakt Saucijs UNIQ gebruik van een reststroom van bladerdeeg, een bijproduct dat de bakkerij zelf niet kan hergebruiken. Door deze reststroom te integreren in hun productieproces, draagt het bedrijf bij aan een circulaire economie en helpt het voedselverspilling te verminderen.

Landelijke Beschikbaarheid

Naast de verbeteringen in productie, heeft Saucijs UNIQ ook QSTA als partner aangetrokken. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat de duurzame borrelbites nu landelijk beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen nog meer mensen genieten van de heerlijke en verantwoorde snacks die Saucijs UNIQ te bieden heeft.

Toekomstperspectief

Saucijs UNIQ blijft zich inzetten voor duurzaamheid en innovatie. Met hun voortdurende inspanningen om voedselverspilling te verminderen en hoogwaardige producten te leveren, blijft het bedrijf een voorbeeld in de industrie. De reis die begon bij Ecotrophelia heeft geleid tot een sterke positie in de markt, en Saucijs UNIQ kijkt uit naar verdere groei en succes in de toekomst.

Wil je meer weten over Saucijs UNIQ en hun producten? Lees het volledige verhaal en ontdek hun indrukwekkende groei op de officiële Ecotrophelia website.


Picture of Kirsten

Kirsten

Maakt gansrijke marketing materialen voor Saucijs UNIQ

Wild voor iedereen

We leveren door heel Nederland

Goed nieuws voor borrel- en snackliefhebbers in Nederland! Saucijs UNIQ levert haar smaakvolle borrelbites, gemaakt van duurzaam wild ganzenvlees, door het hele land. Zo kun je overal genieten van onze ambachtelijk gebakken bladerdeeg hapjes. Bestel nu en ervaar zelf waarom Saucijs UNIQ zo uniek is!

Evenement

Bij een bedrijfsfeest, bruiloft, of verjaardagsfeestje, is dit de perfecte duurzaam geproduceerde bite.

Horeca

Serveer onze borrelbites aan jouw gasten en laat ze genieten van een smaakvol en verantwoord hapje.

Ideaal op het terras

Lekker bij een glaasje wijn.

Tip!

Perfectionering van smaak en sensatie

De fijnproevers zegen:

Maarten Crum
Maarten Crum

Manager Werving Instroom & Relatiebeheer, Hogeschool Inholland (Delft)

Het idee achter Saucijs UNIQ spreekt mij enorm aan; het draagt bij aan de (duurzame) oplossing voor een probleem. Bovendien vind ik de bites erg smaakvol en bijzonder. Het is ‘weer eens iets anders’. Tot slot ben ik supertrots dat het bedrijf is voortgekomen uit de opleiding Food Commerce and Technology van Hogeschool Inholland.

Joey van Osch
Joey van Osch

Product Ontwikkelaar en Horeca Manager

Het achterliggende idee van Saucijs UNIQ (SU) is natuurlijk fantastisch! Door gebruik te maken van het vlees van wilde ganzen (die overlast verzoorzaken in Nederland) zet SU zich in voor een duurzamere wereld. Naast het duurzame aspect is het bij voeding ook van belang dat het smaak heeft! En ik kan je vertellen (als een van de ‘’proefkonijnen’’): ‘’SU heeft een lekkere, maar toch ook unieke smaak weten te creëren, waarbij de smaak van het brood en de smaak van het vlees goed tot hun recht komen. De unieke smaak die is gecreëerd, lijkt me goed, omdat men zo toch het onderscheid kan ervaren tussen gewoon vlees of duurzaam ganzenvlees.